Wat nu ?

Niemand gaat de weg op met het idee bij een ongeval betrokken te raken. Toch zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Om verwarring en misverstanden te voorkomen is deze website tot stand gebracht. Op de volgende pagina’s maken we u wegwijs in de meest gangbare scenario’s en bieden we heldere raadgeving over de te ondernemen stappen bij een verkeersongeval.

 

Voor wie is deze site bedoeld?
Deze site is bedoeld voor  personen-, kampeer-, en bestelauto’s en motoren (hierna te noemen motorrijtuig), alsmede gekoppelde aanhangers inclusief lading en slideshow1bagage met een totaal van max. 3500 kg. De inhoud op deze website is getoetst aan de actuele Nederlandse regelgeving met betrekking tot aansprakelijkheid en schadeafhandeling. Let wel: deze website biedt handvatten om u op weg te helpen vlak na de aanrijding. Voor de verdere afhandeling, zoals het melden van de schade, hoogte van de vergoeding etc., dient u contact op te nemen met uw verzekeraar of adviseur.

Over ons
De informatie is samengesteld door een team van onafhankelijke specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van de afhandeling van verkeersongevallen en schade. Deze kennis willen we graag delen met autorijdend Nederland.

 

Wij wensen u een veilige reis!
Het team van verkeersongevalwatnu.nl